Sortiment pålæg 

• Kyllinge pyramide provencal
• Kyllingebryst m/ananas & per ca. 2.5
• Kalkun Salami IA (med oksefedt)
• Kylling algerisk stil. Ca. 1,850 kg
• Kirolo Kalkun-Kylling (grillet)
• Fjerkræmortadella med paprika. Indhold :
• Fjerkræmortadella. Indhold : 900 g
• Kyllingebryst med haveurter. Ca. 2 kg
• Kyllingebryst m/urter
• Kyllingebryst med pesto
• Kalkun pastrami, ca. 1500g
• Kyllingebryst med spinat. Ca. 2,5 kg
• Kalkunbryst med paprika, kogt & røget
• Kalkunbryst kogt & røget. Ca. 2,5 kg
• Kalkunbryst varmrøget “silber”. Ca. 2,5
• Kyllingebryst med broccoli. Ca. 1,650 kg
• Kyllingebryst marokkansk inspireret “Ros
• Kyllingebryst m/kalkunbacon 1600.
• Kyllingebryst med soltørrede tomater
• Fransk Andepaté med Madagaskarpeber
• Fransk Landpaté
• Fransk Mini Grignotons - Chorizo
• Fransk Mini Grignotons - Nature
• Fransk Mini Grignotons - Parmasan
• Fransk Mini Grignotons - Provancal
• Fransk Mini Grignotons - Peber
• SKAF Fransk Økologisk Salami Le Grand
• Fransk Roast Pork (glaseret svinesteg)
• Fransk Hvidløgspølse røget
• Fransk Landpaté i keramisk lerfad
• Fransk Andelevermousse
• Fransk salami Lé Menagé. Ca. 1,4 kg.
• Fransk salami Le Bridé. Ca. 2,6 kg.
• Fransk salami Rosette de Lyon. Ca. 2,5 k
• Porchetta ca. 2,0 kg
• Salami Bastoncino Piccante ca. 500gx2
• Bresaola. ca. 1,5 kg
• Parmaskinke ægte. Ca. 7 kg
• Landskinke MEC 1/1. Ca. 5,5 kg
• Landskinke MEC 1/4. Ca. 1 kg
• Landskinke MEC ½ BLOCK ca. 2,5 kg
• Landskinke MEC 1/1 BLOCK ca. 5 kg
• Coppa ½ luftt Nakkefilet ca 0,8 kg
• Salame Milano. Ca. 2 kg
• Salame Ventricina Piccante (Chili). Ca.
• Salame Napoli Ca. 2 kg
• Salame Spianata Romana dolce, 1/2. Ca. 1
• Mortadella, ca. 3 kg
• Pancetta, italiensk tørsaltet bacon. Ca.
• Pancetta Rund, ca. 1200 g
• Salame Finocchiona (Fennikel). Ca. 2,5 k
• Hasselnøddepaté 1 kg.
• Hvidløgspaté 2 kg, u/bk
• Paté m/hvidløg 2 kg (FROST)
• Hvidløgspaté 1 kg
• Hvidløgspaté 400 g
• Grøn peber paté 2 kg, u/b/k
• Paté m/grøn peber (FROST)
• Grøn peberpaté 400 g
• Paté Provencal 2 kg, u/bk
• Paté m/provencal 2 kg (FROST)
• Patè Provencal 400 g
• Paté med madagaskarpeber. Indhold: 2000
• Paté med hvidløg. Indhold: 2000 g
• Paté provencale med rød peber. Indhold:
• Paté med skovsvampe. Indhold: 2000 g
• Paté Napoli med oliven. indhold: 2000 g
• Paté med Valnøddekerner. Indhold: 2000 g
• Vildt Paté med fasankød. Indhold: 1000 g
• Vildt Paté med Rådyrkød. Indhold: 1000 g
• Kalkunpaté 1 kg
• Valnøddepaté 2 kg.
• Paté m/ valnød (FROST)
• Brunchpølser okse (FROST)
• Chorizo Brunch, 25g FROST
• Fjerkræpølser 50g x 7. Indhold : 350 g
• Fjerkræpølser, Cocktail. Indhold : 400 g
• Ostepølser i Baconsvøb ca. 1,0 kg
• Fjerkræpølser 100g x 7, Halal
• Currywurst tysk 160g x 5
• SÆSON Oksegrillere 100g x 10
• SÆSON Frankfurtere 125g x 10
• SÆSON Baconpølser 125g x 10
• SÆSON Ostepølser 125g x 10
• Koge/kålpølser 85 g. kogt FROST
• Vegetar Tomat & Basilikum ca. 1,5 kg
• Vegetar Karotte & Paprika ca. 1,5 kg
• Vegetar Mortadella ca. 1,5 kg
• Vegetar Syltede agurk ca. 1,5 kg
• Røget rå okseinderlår FROST
• Surrib, sæsonvare: jul
• Rullepølse høj ca. 1,2 kg
• Sylte ca. 1500g x 6, sæsonvare: jul
• Römerbraten ca. 2,6 kg
• Roastbeef (inderlår). ca. 2 kg
• Børnekødpølse HAPPY Bjørn. Ca. 0,8 kg
• Porchetta ca. 2,0 kg
• Grillet Kam ca. 1,6 kg.
• Saltkød 1/1 ca. 1,75 kg
• Hamburgerryg kogt & røget ca. 1,6 kg
• Frikadeller “Party” 12,5 g 800g
• Bierwurst ca. 1,5 kg
• Jagtpølse ca. 1,5 kg
• Paprikapølse ca. 1,5 kg
• Fedtegrever 500 g
• Bierkugeln ca. 1900 g
• Jagtpølse 90 mm 1/2 stk
• Guldleverpølse 400 g.
• Champignonpølse 1250 g.
• Oksebryst m/urter ca. 2500 g
• Rømer Braten Farsbrød. Ca. 1,6 kg
• Provencale Braten Farsbrød. Ca. 1,6 kg
• Pastrami original ca. 2200 g
• SKAF Blodpølse i bundende ca. 900g
• Sæson Blodpølse plasttarm
• Krosalami ca. 3500g
• Oksespegepølse ca. 1800g
• Kartoffelspegepølse 1800g
• Spegepølse m/soltørrede tomater 1500 g.
• Sdj. Finhk. Spegepølse ca.1,8kg
• Blok salami m/knust peber 1500g
• Kantwurst østrigsk salami ca. 1,3 kg
• Edel-weiss østrigsk salami ca. 1,2 kg
• Tyroler østrigsk skinkesalami ca. 1,8 kg
• Kyllingesalami 2200 g.
• Knopsalami 2500 g.
• Hvidløgssalami
• Kro Salami 1100 g
• Oksesalami 2000 g.
• Trad. Rød Salami 1800g
• Okse salami. Indhold : 400 g
• Salami i madagaskerpeber-svøb. ca. 2,5 k
• Salami i ostesvøb. ca. 2,5 kg
• Salami paprika-svøb. Ca. 2,5 kg
• Kalkun Salami. ca. 2 kg
• Kabanos 25g x 28, bayerske ølpølser
• Spegeskinke m/svær belgisk ca. 4,2 kg
• Røget filet (tørsaltet). ca. 0,9 kg
• Kogt skinke u/sv
• Pariser filet. Ca. 0,8 kg
• Kogt skinke, rund, 95%, ca. 2,5 kg
• Croustilskinke ovnbagt ca. 1,8 kg
• Peberskinke, ca. 2,2 kg
• Gyros skinke, ca. 2,2 kg
• Ålerøget skinke, ca. 2,2 kg
• Kogt skinke i strimler 400g
• Kogt skinke i tern 400g
• Spegeskinke Ammerländer rg m/svær ca. 3,5 kg
• Spegeskinke Ammerländer rg uden svær ca. 3,5 kg
• Honning skinke. ca. 1,5 kg
• SERRANO skinke blok 11mdr 1/2
• Traditionel spansk chorizo 1800 g
• Mini BBQ & Brunch Chorizo. Indhold: 500
• Mini CHORIZO Tapas Snack 50g-pose
• Mini FUET Tapas Snack 50g-pose
• Chorizo Sarta 200g x 30
• Iberisk sortfodsskinke cebo ½ block
• Chorizo Sarta stærk
• Kalkun Chorizo ½ Halal ca. 1,3 kg.
• Kalve Chorizo ½ Halal ca. 1,3 kg.
• Serrano skinke 12 mdr. V-skåret ½
• Iberisk Chorizo ca. 0,9 kg
• Iberisk Salchichon ca. 0,9 kg
• Chorizo Rosario ca. 2,0 kg
• Kalkun Salchichon ca. 1,6 kg
• Salchichon Gran Reserva ca. 1,0 kg
• Iberisk Lomo ca. 0,650 kg
• SKAF Chorizo del Bosque ca. 1,0 kg
• Chorizo tapas-mini-snacks (8g) 500g
• Fuet tapas-mini-snack (8g) 500g
• Kalkun Chorizo 1600 g
• Lomo, halve. Ca. 850 g
• Chorizo Rosario, Brunch. Indhold: 250 g
• Chorizo Vela Ekstra. Ca. 1800 g
• Chorizo Diabla (stærk) extra, ca 1800g
• Serrano skinke ½ block. Ca. 2,2 kg


Dankød

© Dankød 2020
By Designspace

Kontakt os

Matildevej 4

DK - 4200 Slagelse