Sortiment fjerkræ 

• Kalkun 1/1
• Kalkun Cuvette
• Kalkunbryst
• Kalkunbryst, Sprængt
• Kalkunbacon
• Kalkunbryst Røget
• Kalkubryst, I tern
• Kalkunbryst, I strimler
• Kalkunschnitzel
• Unghane Kylling
• Poussiner
• Kylling, hel stor frost
• Kylling, hel lille frost
• Kyllingbryst, røget
• Hakket Kylling 3-5%
• Kyllingelår
• Kyllingelårkød u/ben
• Fransk Kylling
• Kyllingevinger
• Kyllingeskind
• Unghanebryst “ Supreme” m/skind frost
• Kyllingbryst, løstfrossent Naturel
• Kyllingbryst, fersk
• Kyllingbryst U/vand
• Kyllingbryst, fersk
• Kyllingbryst, u/vand og salt DK
• Unghanebryst, n/skind, sprængt
• Kyllingbryst, forstegt
• Kyllingbryst, stegt, I strimler
• Kyllingbryst, I tern, fersk
• Kyllingbryst, I strimler
• Kyllingelever
• Kyllinge inderfilet
• Kyllingpølser DK
• Kyllingrulle
• Suppehøne
• Kalkunbryst
• Kalkunbryst, sprængt
• Kalkunoverlår u/ben
• Kyllinglårkød, u/skind, U/ben
• Hønsepluk
• Kyllingskrog
• Perlehønebryst
• Hel and 3200g
• Hel and 3400g
• Hel and 3600g
• Andelår
• Andehjerter
• Andeskrog
• Andebryst, fersk
• Andebryst, frost
• Andebryst, røget
• Andebryst, sprængt
• Andelever
• Andefedt
• Fasan
• Fasanbryst
• Duer, hele
• Duebryst
• Vagtel
• Vagtel, udbenet
• Vagtellår, confit
• Gråand
• Gråandebryst
• Agerhøns
• Gås
• Foiegras
• Foigras, I skiver 

Dankød

© Dankød 2020
By Designspace

Kontakt os

Matildevej 4

DK - 4200 Slagelse