Dankød EngrosSlagtervarer med kvalitet 

Dankød har siden 1978 specialiseret sig i at levere slagtervarer i en høj kvalitet til restauranter og storkøkkener over hele Danmark. Kvaliteten er vores varemærke og håndværket er grundstammen i vores virksomhed. Vi gør os umage med at servicere alle slags kunder, og den nære relation mellem kunde og leverandør er det der driver os i hverdagen.

Dankød levere alle typer kød i udskæringer efter dine behov. Vi leverer også specialiteter som røgvarer og andre forædlede produkter samt spændende fjerkræ, fisk, vildt mm. Vi har et netværk af professionelle leverandører i ryggen - og det sikrer dig en tryg levering og et varierende og inspirerende sortiment som følger tidens trends.

Vi er godkendt som opskæringsvirksomhed samt køle- og fryselager efter EU-reglerne. Det betyder højeste grad af kontrol med hygiejneforhold fra råvaren ankommer til det færdige produkt leveres hos dig som kunde.

Virksomheden holder til centralt i Danmark, nærmere bestemt ved Slagelse. Vi byggede i 2018 nye produktions og lagerlokaler, for at fremtidssikre virksomhedens miljøvenlige drift. Det gør at vi i dag køre med lavenergi køle og fryse faciliteter, arbejde med nyeste og mest sikre kvalitet og sporings programmer i branchen. Er du interesseret i at vide om vores bæredygtige virksomheds profil, gå ind under afsnitter Bæredygtighed her på siden.

Dag-til-dag service
Som kunde hos Dankød skal du forvente en høj grad af service og fleksibilitet, hvor vi gør alt for levere det du har brug for til tiden. Vi gør alt for at levere indenfor 24 timer efter modtagelse af din bestilling.

Næste gang du skal bruge kvalitetsvarer fra slagteren, så prøv os! Vi kommer meget gerne på besøg hos dig til en helt uforpligtende snak om kvalitet, levering og mulighederne for et fremtidigt samarbejde. 

Mobirise

Dankød

© Dankød 2020
By Designspace

Kontakt os

Matildevej 4

DK - 4200 Slagelse