UA-91401423-1
TRÆ/GLASFOLDEVÆG

Habila 900

Habila 900 træ/glasfoldevæg

Denne glasfoldevæg er bygget over enkle trærammer med isatte glas. Løsningen er ideel til opdeling af almindelige rum, hvor lysgennemtrængning fra rum til rum er i højsædet.

Som standard leveres Habila900 med klart glas, men kan også leveres med sandblæst/syret glas, ligesom indbyggede persienner er en mulighed, hvor indsyn ønskes begrænset. Alt glas er hærdet eller lamineret i henhold til personsikkerhedskravet. Hvor behovet kræver en yderligere begrænsning af lydgennemtrængning, kan lydglas isættes trærammerne.

Træprofilerne i Habila900 er 65 mm og kan leveres i lakeret eller i farve efter ønske. Elementerne leveres enten med centrisk eller excentrisk placerede hjul, afhængig af mulighederne for parkering i forhold til vægge og møblering. Styreskinne er ikke nødvendig ved top/centrisk hængte vægge. Sidste sektion fungerer som gangdør.

Habila900 har en Rw op til 32 dB afhængig af den valgte glastype. Det viser vores egne test i lydlaboratorier - men lyd er ikke noget, man kun kan fastlægge i testlokalet. For at sikre et ønsket niveau for lydgennemtrængning kan det være en god idé at få en akustiker med på råd under projekteringen. Lyd er en doven størrelse, som vælger den nemmeste vej fra A til B - og dette er meget ofte gennem foldevæggens faste omgivelser.

Glasfoldevæggen består af sammenhængslede elementer, som ophænges i en skinne i loftet. Således er alle elementer indbyrdes forbundet og følger med i én bevægelse, når der trækkes i det forreste element. Habila900 er forsynet med dobbelte PVC-tætninger mod loft, gulv og tilstødende faste vægge. Dette sikrer, at væggen danner en god og tæt lukning.

DOWNLOAD HABILA 900 INFORMATION

Adresse

Habila A/S
Engholmvej 15, Saunte
3100 Hornbæk

Kontakt

Telefon: +45 7015 1050
Jylland: +45 7015 1075
Telefax: +45 7015 1055
Email: info@habila.dk

By Designspace

Kontakt os