UA-91401423-1
MOBILVÆG

Habila 600 EM

Habila 600 EASYmatic® er et mobilt vægsystem med EASYmatic® funktion, hvor låsning i lukket position er elektrisk styret og kontrolleret.

Hvert element har indbyggede teleskoptætninger i top og bund med et tryk på hele 2000 N, hvilket gør væggen meget stabil. Teleskoper betjenes elektrisk med EASYmatic®. Kantprofiler er med magnet-tætninger i elementsamlingerne. Ved høje krav til lyd er magnettæt-ningen med til at sikre den mest optimale lydisolation og en meget enkel betjening.

Habila600 EASYmatic®er lige velegnet til opdeling af små som store rum, hvor der stilles større krav til lydisolation eller parkeringsmuligheder.
Elementerne kan produceres i op til ca. 10 meters højde og stadig med den store fleksibilitet i opdelings løsninger. Derved kan hver eneste kvadratmeter i byggeriet udnyttes.

Selv store elementer flyttes let og enkelt fra parkeringspositionen til en helt plan væg uden synlige kantprofiler. Døre kan enten indbygges i de enkelte elementer eller hængsles på tilstødende faste vægge. Elementerne er opbygget på en fuldsvejset stålramme som sikrer, at elementerne er vridningsstabile og muliggør indbygning af stabile og betjeningssikre gangdøre i elementerne.

Vægfladerne beklædes med spånplader, stålplader eller andre materialer, der sammen med de indlagte lydabsorberende materialer sikrer den ønskede lyddæmpning.

Habila600 EASYmatic® er netop det ideelle valg, når kravet til lydisolation er stort. De måltilpassede elementer har kun en tykkelse på 100 mm.

DOWNLOAD HABILA 600EM INFORMATION

Adresse

Habila A/S
Engholmvej 15, Saunte
3100 Hornbæk

Kontakt

Telefon: +45 7015 1050
Jylland: +45 7015 1075
Telefax: +45 7015 1055
Email: info@habila.dk

By Designspace

Kontakt os