UA-91401423-1
MOBILVÆG

Habila 600

Dette mobile vægsystem giver både arkitekt og bygherre helt frie hænder til indretning af rum til alle formål.

Habila600 er lige velegnet til opdeling af små som store rum, hvor der stilles større krav til lydisolationen eller parkeringsmulighederne - produceres i op til ca. 10 meters højde og stadig med den store fleksibilitet i opdelingsløsninger. Derved kan hver eneste kvadratmeter
i byggeriet udnyttes. Selv store elementer flyttes let og enkelt fra parkeringspositionen til en helt plan væg uden synlige kantprofiler. Døre kan enten indbygges i de enkelte elementer eller hængsles på tilstødende faste vægge.

Elementerne er opbygget på en fuldsvejset stålramme som sikrer, at elementerne er vridningsstabile og muliggør indbygning af stabile og betjeningssikre gangdøre i elementerne. Vægfladerne beklædes med spånplader, stålplader eller andre materialer, der sammen med de indlagte lydabsorberende materialer sikrer den ønskede lyddæmpning. Habila600 er netop det ideelle valg, når kravet til lydisolation er stort.

De måltilpassede elementer har kun en tykkelse på 100 mm, men kan produceres i 120 mm, hvilket sikrer markedets bedste laboratoriemålte lydisolation på Rw 59 dB. Hvert element har indbyggede teleskoptætninger i top og bund med et tryk på hele 2000 N, hvilket gør væggen meget stabil – teleskoper betjenes manuelt eller elektrisk med EASYmatic®.

Kantprofiler kan være med eller uden magnettætninger i element-samlingerne. Ved høje krav til lyd er magnettætningen med til at sikre den mest optimale lydisolation og en meget enkel betjening.

DOWNLOAD HABILA 600 INFORMATION

Adresse

Habila A/S
Engholmvej 15, Saunte
3100 Hornbæk

Kontakt

Telefon: +45 7015 1050
Jylland: +45 7015 1075
Telefax: +45 7015 1055
Email: info@habila.dk

By Designspace

Kontakt os