UA-91401423-1




FOLDEVÆG

Habila 120

En enkel og meget brugervenlig plan foldevæg til opdeling af almindelige rum. Den findes i to versioner: Ophængt i en skinne, som er monteret i loftet, eller kørende på en gulvskinne. De enkelte elementer er sammenhængslede - sidste element er som standard beslået som gangdør.

Habila120 er et godt økonomisk valg, når man ønsker en rumadskillelse, hvor kravet til lydisolering er moderat, og parkering kan ske på hovedskinnen. Elementerne er opbygget som en limet sandwich konstruktion, som gør elementerne vridningsstabile. Ergonomisk korrekt betjening af indbyggede skudrigler til fastlåsning af elementerne er med til at gøre væggen meget brugervenlig.

En anden vigtig funktion ved Habila120 er, at den også kan leveres brandtestet i akkrediteret prøvningsinstitut efter gældende standarder til Ei30 og Ei60. Både ved lyd og brand er det dog vigtigt at sikre, at døre og elementer er korrekt lukkede - derfor er der altid en brugs-vejledning med alle leverede løsninger fra Habila.

Habila120 udføres i 65 mm tykkelse fra Rw 37 dB og helt op til Rw 46 dB, Rw 48 & 50 dB i 87 mm. Kan leveres med centrisk eller excentrisk placerede hjul, afhængig af mulighederne for parkering i forhold til vægge, døre og møblering.

Gulvstyreskinne er ikke nødvendig ved top/centrisk hængte foldevægge. Vægsektionerne er med kantprofiler uden ombuk på elementfladen og leveres overfladebehandlet efter ønske - eksempelvis malet, fineret, melamin eller med højtrykslaminat, men vi hjælper gerne med at realisere specielle ønsker. Alle vægge udføres efter opgave – der er ingen standardmål på elementerne, men de produceres ud fra dit projekt for at opnå det optimale resultat.

Download Habila 120 information

Adresse

Habila A/S
Engholmvej 15, Saunte
3100 Hornbæk

Kontakt

Telefon: +45 7015 1050
Jylland: +45 7015 1075
Telefax: +45 7015 1055
Email: info@habila.dk

By Designspace

Kontakt os